Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mozzarellapanerad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktigt gott med mozzarellan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut kycklingfiléerna till tunna schnitzlar. (bäst mellan plastfolie)
  2. Vispa upp äggen.
  3. Vänd schnitzlarna i rågmjöl sedan ägg och till sist mozzarella.
  4. Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek schnitzlarna några minuter på svag värme tills de är genomstekta. Krydda med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.