Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kanongod och nyttig :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg havregryn, rågflingor och solroskärnor i en långpanna, krama in vatten och oljan ordentligt.
  2. In med laddningen i ugnen i ca 30 min. Rör om 3 ggr under tiden det rostas. När müslin är klar tillsätt linfrön, sojaflingor, cocos och grovhackade nötter.
  3. Strö kanel över och lägg även i aprikoser eller katrinplommon som klippts i lagom små bitar. Vaniljstången öppnar du och bara lägger med i burken som müslin ska förvaras.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bakjohannna 23 januari 2008

    Denna kaka är bland de godaste jag har ätit! mmmm!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.