Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Müsli á la Ingela

 
Skriv ut

Lägger in receptet då jag inte hittar något liknande och ej vill riskera att tappa bort mitt favoritrecept som jag fått av en kusin. Kanelen kan bytas ut mot chillipulver för en extra kick och vuxen smak, tror hon sa en halv tesked av det dock. Kan utan problem dubblas.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop så att allt är fuktigt. Rosta i ugnen ca 20 min (tills torrt) på 175 graders värme. Rör om då och då så det inte bräns. Låt svalna. Packa i lämplig burk. Serveras med färsk eller torkad frukt eller bär och fil/yoghurt/mjölk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.