Instruktioner
Koka ihop mjölk, müsli och margarin till en gröt i några minuter. Låt svalna till 37º (fingervarmt)
Rör ut jästen med vattnet i en bunke. Blanda i müsliblandningen (gröten) , salt, honung och nästan allt mjöl. Arbeta ihop till en smidig deg.
Låt jäsa med en bakhanduk över i ca 30 minuter.
Ta upp degen på mjölat bakbord. Knåda degen lätt.
Dela degen 18 delar och rulla till bollar. Lägg bullarna på en plåt klädd med bakplåtspapper. Nagga bullarna med gaffel och jäs dem övertäckt i ca 30 minuter.
Grädda i mitten av ugnen på 225º i 12-15 minuter.
Låt svalna på galler under bakduk.
Tack för receptet!!
Tack det var ett bra recept och dom blev jättegoda. /annelie
Använde musli och det blev jättegott. Tack för ett bra recept. Högsta betyg.