Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Müslismulpaj med Peach Melba

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Ej testat än, men var lugna ... det kommer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: Värm ugnen till 225°. Skär smöret i tärningar och blanda med socker och mjöl till en grynig massa. Lägg smulorna i en pajform, ca 28 cm i diameter. Grädda i 6-7 minuter. Ta ut formen och sänk värmen till 200°.
  2. Smulor: Skär smöret i tärningar och lägg det i en bunke. Blanda ned socker och vetemjöl till en grynig massa och tillsätt müslin.
  3. Fyllning: Skär persikorna i skivor och lägg dem på bottnen. Lägg hallonen i en skål, strö över socker och potatismjöl och vänd runt. Fördela hallonen över persikorna och strö över müslismulorna. Grädda i 20-25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.