Ljuvliga sommarmuffins till kaffebordet.
Instruktioner
- Placera 12 pappersformar i fördjupningarna i en muffinsplåt eller ställ 12 dubbla pappersformar på en bakplåt.
- Rör smör och socker vitt och luftigt i en skål. Rör ner mjölken. Tillsätt äggen, lite åt gången, och rör om kraftigt efter varje gång. Sikta ner mjöl och bakpulver och vänd ner tillsammans med kokosflingor. Vänd försiktigt ner det mesta av de delade cocktailbären, fördela sedan degen i pappersformarna och strö resten av de delade cocktailbären ovanpå.
- Grädda muffinsen 118° varm ugn i 20-25 minuter eller tills de höjt sig, fått gyllenbrun färg och känns fasta. Låt dem kallna på ett bakgaller.
- Glasyr: rör smöret luftigt i en skål. Sikta ner florsocker och rör kraftigt samman det med smöret. Rör ner mjölken, lite i taget.
- Fyll glasyren i en spritspåse med en stor stjärntyll och spritsa den över muffinsen. Dekorera till sist med cocktailbär, maraschino-bär eller färska körsbär.
Publicerat den
14 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar