Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Muffinskladdkaka med mjölkchoklad

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Skulle bli muffins men passade bättre som kladdkaka. Krämig och riktigt kladdig med en god smak utav choklad

Ingredienser

Instruktioner

Smält margarinet/smöret. Vispa ägg och socker poröst i en stor bunke med en elvisp. Blanda de torra ingredienserna i en annan lagom stor bunke. Smält chokladen i micron, medel värme då det är lätt att den bränns, eller i vattenbad. Vispa ner de torra ingredienserna i den stora bunken tillsammans med äggen och sockret. Tillsätt chokladen samtidigt som du körmed elvispen på långsam fart. Smörj en ungsäker, rund form med smör och strö över störbröd så att det täcker hela formen. Gräddas mitt i ugnen 175 grader ca 30 minuter Tips: är som godast när den stått i kylskåpet ett tag. Kan även dekoreras med florsocker. Kan serveras med glass eller grädde men är också lika god som den är.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.