Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mumsig fisksoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En supergod fisksoppa med vit fisk och kräftstjärtar. Den bästa jag lagat!

Ingredienser

Instruktioner

Fräs löken, purjolöken och morötterna i en kastrull utan att det tar färg. Späd med vatten och vin och lägg i buljongtärningarna. Låt koka 5-6 minuter. Späd eventuellt med mer vätska. Lägg i kräftosten, créme fraiché och kryddor och låt koka några minuter till. Lägg i fisken delad i mindre bitar och sjud försiktigt tills fisken är precis genomkokt. Lägg i dill och kräftstjärtar, men koka ej soppan mer. Smaka av. Servera gärna med ett vitt bröd till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annika95 12 juli 2015

    Tusen tack för att du delar med dig av detta recept. Underbart gott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.