Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mumsig halloncheesecake

 
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En god och lättlagad kaka som alla gillar! Behöver ej gräddas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: börja med att krossa kexen och blanda dem med det smälta smöret. Lägg blandningen i en pajform
  2. Fyllning: lägg gelatinbladen i blöt i 6 dl kallt vatten. Mosa 2 dl bär. Obs, spara 1 dl till garnering. Blanda dem med sockret. Vispa Flora vanilla luftigt. Blanda i färskost och bären.
  3. Sjud upp bärsaft och blanda i gelatinbladen. Rör ner blandningen försiktigt i Vanilla-röran. Rör om väl. Häll över allt på bottnen. Lägg i kylen för stelning. Frys går också bra, då går det snabbare.
  4. Dekorera med hallon innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.