Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mumsig rabarberpaj

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En krispig paj som smälter i munnen. Mycket god och många vill ha den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rabarberna i 1 cm tjocka bitar. Lägg i en smord form. Om så önskas strö över socker och potatismjöl.
  2. Blanda de torra ingredienserna i en bunke Tillsätt ägget och blanda väl. Häll smuldegen över rabarberna.
  3. Antingen smälter du margarinet och häller över degen eller så skivar du margarinet över degen
  4. Grädda i 20 min på 200 grader
  5. Servera vaniljsås till eller vaniljglass

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • SDMaya 31 maj 2009

    Super god, Rekommenderas varmt! Och den är väldigt lättbakad även det ett plus :) Tack för ett kanon recept!

  • Clis 5 juni 2009

    Mums!! Sitter och äter den just nu och den är grymt god!! Kommer absolut att laga den igen :) Tack!

  • sparta 17 maj 2010

    Verkligen god rabarberpaj!

  • rocktroll 25 maj 2010

    Jätte god paj.. Den kommer jag att göra fler gånger.

  • Ingevara 19 juli 2010

    Har gjort den här tre gånger nu. Klart godaste rabarberpajen jag ätit. Och den lyckas alltid.

  • zinja 11 maj 2011

    Lätt att göra men ack så god

  • hocketocke 2 juni 2011

    Krispig & mycket god! Ska laga igen, definitivt :)

  • Pappisen 8 juli 2011

    Tyvärr tyckte inte jag att den var speciellt mumsig, för mycket socker och äggsmak.

  • Juona 24 juni 2014

    Supergod, har bjudit två st som inte tycker om rabarber o båda tog två gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.