Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mumsig smulpaj med rabarber

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Såååå himla god och krispig, ej så söt. Går lätt att fixa och sköter sig själv sedan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skala rabarbern om de är grova. Skär dem i små bitar.
  2. Lägg alla ingredienserna i en skål och blanda ihop till en smulig deg.
  3. Lägg rabarbern i botten på en pajform och strö över sockret.
  4. Fördela smuldegen över rabarbern och grädda pajen i 200 grader ca 30 minuter eller tills pajen fått fin färg.
  5. Servera pajen ljummen eller kall med vaniljsås eller glass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sivan52 13 juli 2012

    Hej ! Har nu ätit din smulpaj. den var så lätt att göra och väldans god jag tog blåbär och hallon i min Tack för receptet Kram Siv

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.