- Serverar: 8-10 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Blev bjuden på denna jättegoda enkla och saftiga tårta.
Tårtan blir saftigast om den får stå 3-4 timmar innan servieringen och får en underbar frisk och fyllig smak av bären.
Instruktioner
- Vispa 3 dl grädde och strösocker tjockt och pösigt.
Blanda i vaniljsocker, blåbär och hallon och rör om försiktigt.
- Lägg en skiva tårtbottnen på ett tårtfat och bred ut hälften av gräddblandningen.
Lägg på nästa skiva och bred på resterande gräddblandning.
Täck med sista tårtskivan.
- Vispa de andra 3 dl grädde och strösocker tjockt och pösigt.
Bred grädden på hela tårtan.
- Skala och skiva kiwin i tunna skivor och dekorera kanterna med kiwin, (beräkna en skiva kiwi till varje normal tårtbit).
- Lägg några skivor kiwi på mitten av tårtan.
Dekorera sedan hela tårtan med hallon, blåbär och Non Stop karameller, helt enligt egen fantasi.
- Låt tårtan stå och safta sig i minst 3 timmar innan servering.
Smaklig spis!.
Publicerat den
14 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar