Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mumsiga mumsmums

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Gott till kaffet, kalaset eller bara som dom är efter lunchen. Enkla att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda florsocker, vaniljpulver, socker, äggvitan och kallt vatten i en bunke. Koka upp vatten, blanda i gelatinpulver och vispa ur klumparna. Blanda i den heta vätskan med övriga ingredienser. Vispa med elvisp till ett hårt vitt skum. Stansa ut smörgåsrånen med ett glas, det blir bottnar till dina mumsmums Spritsa ut den vita smeten på dina kex. Ställ dom i frysen i cirka 2 timmar Smällt choklad över vattenbad och doppa mumsmumsen, låt stå ett par timmar innan du festar loss till en kopp kaffe.
  2. Tips: tillsätt ½ tsk lakritspulver i äggsmeten, riktigt gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.