Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mumsigaste dumlekakan

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Underbart smaskig kaka, uppskattas av alla!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop äggen med sockret tills det blir poröst. Tillsätt resten av ingredienserna till sockerkakan. Smörj en vanlig rund form och grädda i 175 grader 35-40 min.
  2. Koka ihop alla ingredienser till krämen tills den "tjocknar".
  3. Dela kakan på hälften och häll på den avsvalnade krämen. Lägg på locket och strö ev. på florsocker vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Queenie 27 mars 2008

    Smaken var jättegod, krämen var perfekt. Men den höll inte ihop så som jag ville riktigt när jag skulle dela på den. Ändå följde jag receptet.

  • murjekkarin 31 januari 2009

    Tack för receptet, den var riktigt smarrig!

  • krissah 21 februari 2009

    Den ska jag prova. Verkar toppengod- Krissah

  • Ullas 24 augusti 2009

    Toppengod

  • mrslinderfalk 28 december 2011

    Kanongod kaka med perfekt resultat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.