Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Munkar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 80 portioner
Skriv ut

Finsk bulle

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm mjölken fingervarmt. Smula ner jästen och 1 tsk socker och låt jäsa lite. Lägg i resten av ingredienserna och gör den till en smidig deg.
  2. Låt den jäsa till dubbel storlek. Kavla ut degen till fingertjock deg. Skär med ett större glas först och sen med en mindre i mitten.
  3. Låt de urskurna munkarna jäsa ca 20 min. Fritera i medelvärme.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pirkko 29 april 2014

    Det blev jättegoda och frasiga munkar! Tack för receptet! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.