Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Murare Anderssons Fläskfilé

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

3 st sorters kött som blir en underbar blandning

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen med grädden och kryddorna. Lägg bacon på ett bakplåtspapper, lägg det som en matta lite omlott.Bre på köttfärsen ca 2-3 cm tjockt. Lägg på filén. Krydda vad du tycker om på filén. Rulla nu ihopa allt, ta tandpetare och sy fast baconet så det inte lossar i ungnen. Sätt in i ungen ca 35-45 min på 200 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.