Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Har fått receptet av en kompis,En jättegod musli som i vårat hus tar slut väldigt fort. Själv utesluter jag den torkade frukten, men det är ju en smaksak.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torrvaror. Blanda vatten och olja, skvätt vätskan över torrvarorna och krama in med handen. Rosta i mitten av ugnen 20.30 min, rör om ofta, minst 3 ggr

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • oscarblomkvist 5 augusti 2009

    Muslin är jättegod. Jag tror att den sista meningen i receptet avser att man ska rosta i ugnen på 200 C i 30 min. Första gången jag gjorde denna musli så rostade jag på en plåt. Det blev dock mycket som blev bränt i kanterna. Ett tips är att använda en stor form av något slag. Jag har använt en tunn teflonklädd metallform.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.