Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mussel- och pestopasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagat och busenkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Häll grädde i en kastrull och tillsätt pesto. Låt koka ihop ca 3 min. Smaka av med salt och peppar. Häll av laken från musslorna och blanda ner dem i såsen. Låt koka upp.
  3. Servera såsen till pastan. Strö över rikligt med spenat. Servera parmesan till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • skorpungen 29 juni 2009

    jättegott. i restaurang klass faktiskt. Ett plus är att det är sååå enkelt att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.