Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Musselgott

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Verklig snabbrättt som alla gillar

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka äggen, hacka dillen. Låt musslorna rinna av i en sil. Fräs musslorna i smöret, blanda i de hackade äggen och den hackade dillen. Låt bli genomvarmt. Salta och peppra efter smak. Rosta brödet och lägg en hög på varje skiva. Garnera med ett par skivor rödlök och skvätt litet citronolja över. Servera med öl och gärna en snaps!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.