Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Musselrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag älskar musslor och tycker den här rätten är en liten godbit.

Ingredienser

Instruktioner

Låt musslorna rinna av. Skär skinkan i fina strimlor. Fräs löken, vitlöken och skinkan i smör i en låg vid kastrull. Häll i Crème Fraiche och buljong. Koka ihop 5-10 minuter. Lägg i musslorna. Smaksätt med peppar och ev salt. Strö över persilja. Servera med bröd och sallad. Går bra att djupfrysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.