Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Musselrätt med ansjovis

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En perfekt rätt till Påskbuffén

Ingredienser

Instruktioner

- Sätt ugnen på 275 grader. - Häll bort spadet från musslorna och lägg dem sedan i botten på en eldsfast form. - Häll över smöret. Lägg på anjovisen, gräddfilen, persiljan, salt och peppar och de pressade vitlöksklyftorna. Smula brödet och osten överst. - Ställ in formen i ugnen och gratinera i 10 minuter. - Servera med baguette. Det är gott att doppa brödet i spadet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.