Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Musslor i vitvinssås och pesto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vardagsmat för en gourmet. Vitvinssås smaksatt med pesto – snabblagat och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Häll av lagen från musslorna men spara den. Koka upp såsen i en traktörpanna tillsammans med peston. Lägg ner musslorna och koka upp. Blir såsen för tjock, späd med musselspad.
  3. Servera musselsåsen med ris och sallad med strimlad paprika och parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.