Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Musslor med vitlök och persilja

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Till servering: 1 st baguette 1 st citron i klyftor

Ingredienser

Instruktioner

1. Skrubba musslorna väl och skölj dem under rinnande kallt vatten. 2. Koka upp vin, vatten, lök och persilja. Lägg i musslorna och låt dem koka under lock till alla öppnat sig, 4-5 minuter. Släng de som inte öppnat sig. Tag upp musslorna och sila av lagen. 3. Fräs lök och vitlök i smör i en gryta utan att det tar färg. Tillsätt musselspadet. Koka ihop till det återstår 2 dl. 4. Lägg i musslorna och persilja och koka upp. Smaka av med salt, peppar och citron. Servera med baguette.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.