Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustache salladsdressing

 
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Denna dressing är uppfunnen i panik i mitten av 80-talet. Jag skulle på morgonen premiäröppna min salladsbar Mustache i Hällefors. Vid 4-tiden på morgonen gick jag igenom att allt var klart. Kommer då på att jag glömt att göra en dressing av Rhode Island typ. Rörde då ihop denna av vad som fanns att tillgå i kylarna. Min tanke var att dagen efter göra en riktig Rhode Island. Den tanken fick jag överge innan premiärdagen var över. Lovorden över den underbart goda dressingen ville inte ta slut! Denna dressing är en färsvara som håller lika länge som filmjölkens slutdatum.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg paprika och vitlök i en mixer och kör dem finfördelade. Använd gärna spillbitar av paprika i olika färger. Rör ihop alla övriga ingredienser i en bunke och tillsätt paprikamixen. Vispa runt och smaka av om det behöver mer salt. FÄRDIGT!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.