Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

mustig älgfärssoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

enkel att göra. med stark god smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök, paprika och potatis i tärningar. Fräs lök o paprika i en stekgryta med smör. Tillsätt potatistärningar, tomatpure,buljongtärningar och vatten, Koka under lock i 15 minuter. Under tiden skall älgfärsen brynas i en stekpanna. lägg den brynta färsen i grytan och tillsätt övriga kryddor och vitlök. låt den sedan stå och småkoka i fem minuter.
  2. Vitt bröd och ett rött vin gör att det blir en utsökt måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mzankianka 25 mars 2010

    Har gjort den här flera gånger, hittade den i nån jakttidning någon gång. Fantastiskt god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.