Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel och god rätt

Ingredienser

Instruktioner

Tina och skär fisken i bitar, koka upp vatten och fiskfond och tärning. Vispa i crème fraiche och tomatpuré. Lägg i fiskbitarna i såsen och låt sjuda på svag värme under lock tills fiskköttet är vitt och fast, ca 10 minuter. Smaksätt med salt och peppar, tillsätt räkorna och låt puttra lita. Strö över hackad dill, serveras med sallad och potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.