Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig fläskfilépanna

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén och skär den i skivor. Krydda med salt och peppar. Stek köttet ca 2 minuter i lite matfett på båda sidorna i en traktörpanna. Ta upp det.
  2. Halvera korvarna. Ansa och skiva svampen. Fräs korv och svamp i lite matfett. Lägg tillbaka fläskfilén i pannan.
  3. Vispa samman grädden med kalvfond, senap och pressad vitlök. Rör ner det i pannan. Låt allt småputtra 5 minuter. Smaka av. Strö över rosépeppar och hackad persilja.
  4. Servera gärna fläskfilépannan direkt ur traktörpannan. Bjud kokt ris eller potatisklyftor och en sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Ingand 16 november 2007

    Kanongott detta kan jag verkligen rekomendera.

  • Jessica66 4 februari 2008

    Jättegott var mysig att äta i Sälen med en varm fläskfilepanna

  • KalleP 10 februari 2008

    Lagade denna supergoooda panna igår till 8pers. smaskens alla tyckte den var kanon!!!!!

  • gittan47 25 mars 2008

    Laga denna underbar rätt i påsk den var mycket öppskattad ger 5 av 5 möjliga poäng

  • dollan22 4 april 2008

    Super bra recept! Gott och lättlagat..

  • ulny 7 augusti 2011

    Riktigt gott och trevligt att servera!

  • Matigronby 23 september 2014

    Supergott . Jag hade kantareller i ställer för champinjoner och det blev jättebra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.