Putsa filén och skär den i skivor. Krydda med salt och peppar. Stek köttet ca 2 minuter i lite matfett på båda sidorna i en traktörpanna. Ta upp det.
Halvera korvarna. Ansa och skiva svampen. Fräs korv och svamp i lite matfett. Lägg tillbaka fläskfilén i pannan.
Vispa samman grädden med kalvfond, senap och pressad vitlök. Rör ner det i pannan. Låt allt småputtra 5 minuter. Smaka av. Strö över rosépeppar och hackad persilja.
Servera gärna fläskfilépannan direkt ur traktörpannan. Bjud kokt ris eller potatisklyftor och en sallad till.
Kanongott detta kan jag verkligen rekomendera.
Jättegott var mysig att äta i Sälen med en varm fläskfilepanna
Lagade denna supergoooda panna igår till 8pers. smaskens alla tyckte den var kanon!!!!!
Laga denna underbar rätt i påsk den var mycket öppskattad ger 5 av 5 möjliga poäng
Super bra recept! Gott och lättlagat..
Riktigt gott och trevligt att servera!
Supergott . Jag hade kantareller i ställer för champinjoner och det blev jättebra.