Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig köttfärslimpa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En rätt värd att prova

Ingredienser

Instruktioner

Riv morot,äpple,potatis och lök fint. Blanda samman färs,ägg,ketchup,salt,peppar och det rårivna i en bunke. Tillsätt mjölken. Forma färsen till en limpa i en smord form. Bred på senap och strö över ströbröd. Sätt in limpan i 200 grader i 40-45 min. Ös den ibland. Lägg upp limpan på ett serveringsfat och vispa ur formen med buljong till sky. Red den till sås. Tillsätt grädde och smaksätt med soya,peppar och ev lite salt. Servera med kokt potatis ,gurka och lingon

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.