Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig köttgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept som jag haft liggande ett tag. Har dock inte kommit mig för att prova det än.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn grytbitarna i en stekpanna. Lägg över köttet i en gryta eller kastrull. Häll på buljong och rödvin. Låt småkoka under lock ca: 30 minuter.
  2. Knaperstek baconet. Låt rinna av på papper. Stek svampen gyllene. Lägg upp på en tallrik. När grytan kokat ca: 30 minuter, tillsätt svamp, lök och bacon. Låt grytan puttra ytterligare ca: 20 minuter.
  3. Red av grytan med maizena om ni vill ha lite tjockare konsistens. Smaka av med salt och peppar. Strö över plockad timjan. Servera med rustikt bondbröd eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.