Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig köttgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda tomater med spad, lök, vitlök, ketchup, salt och peppar i en gryta. Låt koka upp.
  2. Tillsätt köttet i grytan. Koka på medelvärme under lock, ca: 30 minuter. Tillsätt palsternacka, rotselleri och mejram och låt grytan sjuda ytterligare 10 minuter.
  3. Smaka av grytan och servera den med pasta, gärna bandspaghetti och en klick matlagningsyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.