Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig kycklinggryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kraftig och god smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj kycklingen och dela den i portionsbitar. Bryn dem i lite matfett runt om. Krydda med salt och peppar. ta upp kycklingbitarna.
  2. Skala lök och vitlök. Skiva dem tunt. Skålla, skala och skär tomaterna i mindre bitar.
  3. Fräs lök och vitlök mjukt och glansigt i lite matfett. Tillsätt tomater och kryddor. Späd ned buljongen. Lägg tillbaka kycklingbitarna och låt allt småputtra under lock ca: 20-25 minuter.
  4. Kärna ur och strimla paprikorna under tiden. Lägg ner demi grytan och låt den putrra i ytterligare ca: 5 minuter.
  5. Fräs baconet knaprigt. Låt det rinna av på hushållspapper. Lägg ner det i grytan tillsammans med oliver. Bjud kokt pasta och en grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.