Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig kycklingsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mustig soppa med mycket gott i.Tunnbrödssnacksen som serveras till är även goda som tilltugg till en fördrink.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingköttet i mindre bitar. Ansa all lök, potatis och broccoli och skär i mindre bitar. Hetta upp olja i en kastrull och stek kycklingköttet tills det får en fin färg. Salta och peppra.
  2. Tillsätt grönsakerna, utom broccolin. Rör ner curry och currypasta. Häll på buljongen och låt småputtra ca 20 minuter. Tillsätt broccolin och avspolade vita bönor, låt koka 5 minuter. Smaka av med salt, peppar och curry.
  3. Sätt ugnen på 175 grader.
  4. Skär tunnbrödet i 8 delar och pensla med olivolja. strö över flingsalt. Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper och låt stå i ugn tills bröden börjar skifta i brunt, 7-10 minuter.
  5. Skala mangon och skär i kuber. Blanda med finhackad koriander och finhackad chili. Fördela röran på bröden och servera till soppan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.