Mustig soppa med mycket gott i.Tunnbrödssnacksen som serveras till är även goda som tilltugg till en fördrink.
Instruktioner
- Skär kycklingköttet i mindre bitar. Ansa all lök, potatis och broccoli och skär i mindre bitar. Hetta upp olja i en kastrull och stek kycklingköttet tills det får en fin färg. Salta och peppra.
- Tillsätt grönsakerna, utom broccolin. Rör ner curry och currypasta. Häll på buljongen och låt småputtra ca 20 minuter. Tillsätt broccolin och avspolade vita bönor, låt koka 5 minuter. Smaka av med salt, peppar och curry.
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Skär tunnbrödet i 8 delar och pensla med olivolja. strö över flingsalt. Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper och låt stå i ugn tills bröden börjar skifta i brunt, 7-10 minuter.
- Skala mangon och skär i kuber. Blanda med finhackad koriander och finhackad chili. Fördela röran på bröden och servera till soppan.
Publicerat den
19 februari 2013
Liknande recept
Skriv kommentar