Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig portergryta

 
Skriv ut

Lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla lövbiff fint och bryn i smör i en stekpanna. Skala och skiva lök. Skiva champinjonerna.
  2. Koka upp portern och vatten med tärningen, soya, gele, rosmarin och svartpeppar. Lägg ner kött, lök och svamp. Låt sjuda i 20 minuter.
  3. Vispa i crème fraiche och sjud i 2 minuter.
  4. Servera med pressad potatis och lättkokta morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.