Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig porterkorv

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Falukorv är billig vardagsmat som alltid är lika populär. Gör något annorlunda av den, låt den få smak av porter och svarta vinbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Varva potatis, lök och korv i en gryta, salta potatisen lätt.
  2. Blanda porter, svart vinbärssaft, pressad vitlök, timjan, svartpeppar och krossade enbär. Tillsätt buljongtärningen eller köttfonden.
  3. Häll vätskan över potatisen så att den nätt och jämnt täcker. Späd ev med vatten.
  4. Låt grytan koka under lock på svag värme tills potatisen är färdig, ca 20 minuter. Strö hackad persilja över grytan och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.