Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig räksås

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Enkelt och väldans gott.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och grov hacka löken. Ansa svampen och skär den i mindre bitar. Fräs lök och svamp utan matfett i en teflonpanna. Pressa i vitlök. Grov hacka tomaterna och rör ner dem och tomatpurén i stekpannan. Låt puttra på svag värme ett par minuter. Tillsätt grädde, mjölk och fond. Salta och peppra och låt såsen koka upp. Skala räkorna och blanda ner dem i såsen, låt det bli riktigt varmt men inte koka. Servera med tagliatell.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.