Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig rotsakssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den djupröda färgen på soppan känns supernyttig. Variera med de rotsaker du har hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv eller finhacka rotfrukter, lök och kål.
  2. Fräs dem i smör i en stor kastrull. Häll på vatten, buljong, lagerblad och svartpeppar.
  3. Låt soppan sjuda under lock tills allt är mjukt, det tar ca 20-30 minuter. Smaksätt med salt och lite socker.
  4. Klicka i lite crme fraiche eller gräddfil till serveringen.soppan när den ligger i tallriken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.