Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig skördegryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nu är rotfrukterna som bäst och billigast så passa på...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna lök, morötter, kålrot, palsternacka, rotselleri och potatis och stek i olja i några minuter utan att det tar färg. Ta upp och ställ åt sidan.
  2. Tärna karrén och bryn den snabbt. Blanda med rotfrukterna. Fyll på med hett vatten och öl. Tillsätt kryddpepparkorn, köttbuljongtärning, salt, peppar och pepparrot. Sjud tills rotfrukterna är mjuka, ca 30-45 minuter.
  3. Serveras med gräddfil smaksatt med pepparrot och ett bröd att suga upp buljongen med.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.