Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig Soppa med köttfärs och ris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Av lite blir det mycket ! Vi äter soppa för sällan

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten med buljongtärning. Fräs köttfärsen häll i buljongen , fräs grönsakerna och lägg i soppan. tillsätt riset och tomatpuren. Låt koka på svag värme i 20 min. Gott att servera till :Gräddfil smaksatt med riven pepparrot Späd med vatten om det blir för stabbigt .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.