Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

mustiga fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här var länge sedan jag gjorde, men jag minns att det var gott! :)

Ingredienser

Instruktioner

1. Tina fisken så att den går att skära i bitar. 2. Koka upp vatten och buljongtärning. Vispa i crème fraiche och tomatpuré. 3. Lägg i fiskbitarna i såsen och låt dem sjuda på svag värme under lock tills fiskkötet är vitt och fast, 5-8 min. 4. Smaksätt med salt och peppar om det behövs och strö över hackad dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.