Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

My thailåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel rätt att tillaga

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och hacka vitlöken.
  2. Bryn köttet i matfett i en stekpanna.
  3. Lägg i paprika och vitlök och låt det fräsa med under omrörning.
  4. Tillsätt smulad buljongtärning, kokosmjölk och sweet chilisås. Låt allt koka ca 1/2 min.
  5. Servera med fullkornsris, limeklyftor och extra sweet chilisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.