Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mycket god fläskfilé och enkel att göra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Är snabblagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i skivor och stek den därefter lägges i en eldfast form. Skär champinjonerna i mindre bitar och stek dem, lägges över fläskfilén.Smält i en kastrull crème fraiche och ädelosten, krydda med örtsalt, strö riven ost över.
  2. In i ugnen 200 grader tills osten smält.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lackstrom 19 maj 2011

    En utsökt god fläskfile och väldigt lättvindig. T.o.m barnen älskade gratängen. Av mig får du en massa +++++++

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.