Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mycket smal pajdeg

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-10 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Paj är supergott men ack så fett. Här kommer en pajdeg till matpaj som smakar som vanlig pajdeg men inte innehåller margarin eller olja! Receptet räcker till en stor paj eller två små.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Öppna burkarna och skölj av kikärtorna, häll över dem i en skål. Knäck över äggen och mixa med en stavmixer till en slät massa. Blanda i vetemjölet. Massan ska vara ganska lös men inte rinnig.
  2. Fördela massan jämt i formen/formarna och förgrädda i 10 min på 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • SolSvag 18 maj 2011

    Kommentera gärna vad ni tycker och om någon vågar testa den till efterrättspaj!!

  • SolSvag 17 augusti 2011

    Jag har nu gjort den utan vetemjöl med och den blev en aning mer porös men det funkade skitbra med :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.