Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Myntagranité med färska myntablad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och socker, ta bort från värmen. Tvätta myntan och spara några blad som dekoration. Lägg ner resten av myntan i den varma sockerlösningen och låt stå två timmar.
  2. Sila och tillsätt citronsaft och smaka av med eventuellt mer socker. Häll i en skål och ställ in i frysen.
  3. Rör om med en gaffel 4–5 gånger under de första två timmarna. Strimla de hela myntabladen fint och strö över vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.