Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Myntate med citron och päron

 
Skriv ut

Svalkande och friskt myntate med ingefära smakar bra en varm sommardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och strimla ingefäran tunt. Koka upp vatten. Lägg i ingefära och hälften av myntan. Låt vattnet kallna med myntan och ingefäran i. Sila saften i en tillbringare.
  2. Tillsätt citronsaft och citronskivor. Lägg i resten av myntan. Häll på päronsoda och tillsätt is. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.