- Serverar: 2 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Detta är en enormt god, snabb och enkel baconröra som passar sig utmärkt både till vardags och helg!
Uppskattad av hela familjen är nästan ett lovord!
Instruktioner
- 1. Sätt stekpannan på medelvärme.
2. Tillsätt lite smör när pannan är lagom varm.
3. Skala och hacka löken.
4. Skär champinjonerna i mindre bitar.
5. Skär baconet i ca 2 x 2 cm bitar.
6. Häll löken i pannan, bryn den lite, tillsätt sedan ca 2 msk vatten och låt det koka bort.
7. Häll över löken i en skål.
8. Lägg sedan champinjonerna i pannan och stek lite lätt.
9. Häll nu över champinjonerna i samma skål som löken.
10. Stek sedan baconet knaprigt, häll sedan över lök och champinjon-blandningen och droppa i lite koloritt.
11. Rör runt så att allt blandar sig väl och får en fin färg.
12. Salta och peppra efter eget tycke.
- FÄRDIGT!
- Servera till spagetti, häll röran ovanpå pastan och garnera med rå äggula!
Publicerat den
18 februari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar