Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Naan på -karos- vis

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fräsch rätt med spännande smaker och öppet för egna idéer om tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i kuber och lägg i en plastpåse. Blanda marinaderna (t.ex Smokey Honey och Sweet Chili) och häll i påsen. Låt marinera några timmar.
  2. Skär tomaterna i halvor och paprikorna i stora bitar, lägg i en ugnsfast form. Blanda några matskedar olivolja med en matsked balsamvinäger. Mortla ihop timjan och rosmarin (behöver inte vara färska) och blanda ner i vinägretten. Pensla detta på tomaterna och paprikorna och ugnsgrilla på 200 grader ca 40 minuter.
  3. Stek köttbitarna med marinaden och lägg över i ett serveringskärl. Vispa ur stekpannan med lite vatten och ta vara på den goda skyn, den kan med fördel skopas över Naanbrödet på tallriken sedan.
  4. Värm de passerade tomaterna (t.ex med vitlökssmak) och använd som sås.
  5. Fukta Naanbröden och värm enligt förpackningen; 200 grader i två minuter.
  6. Servera också med mangochutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.