- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Fräsch rätt med spännande smaker och öppet för egna idéer om tillbehör.
Instruktioner
- Skär köttet i kuber och lägg i en plastpåse. Blanda marinaderna (t.ex Smokey Honey och Sweet Chili) och häll i påsen. Låt marinera några timmar.
- Skär tomaterna i halvor och paprikorna i stora bitar, lägg i en ugnsfast form. Blanda några matskedar olivolja med en matsked balsamvinäger. Mortla ihop timjan och rosmarin (behöver inte vara färska) och blanda ner i vinägretten. Pensla detta på tomaterna och paprikorna och ugnsgrilla på 200 grader ca 40 minuter.
- Stek köttbitarna med marinaden och lägg över i ett serveringskärl. Vispa ur stekpannan med lite vatten och ta vara på den goda skyn, den kan med fördel skopas över Naanbrödet på tallriken sedan.
- Värm de passerade tomaterna (t.ex med vitlökssmak) och använd som sås.
- Fukta Naanbröden och värm enligt förpackningen; 200 grader i två minuter.
- Servera också med mangochutney.
Publicerat den
22 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar