Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Naanbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De här naanbröden gorde jag för ett tag sedan. De blev väldigt bra. Missade fota dem innan vi åt upp dem. Bild kommer senare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, bakpulver, jäst och salt och arbeta samman med ett uppvispat ägg. Häll sedan i olja och yoghurt tills degen är fast och smidig.
  2. Jäs övertäckt i minst två timmar (det funkar med kortare tid också).
  3. Sätt ugnen på 275 grader. Värm två plåtar.
  4. Dela degen i fyra bollar och tryck/kavla ut tills de är 1/2 centimeter.Pensla med vatten, blanda vitlök eller sesamfrö i lite smör och lägg på. Grädda tills de får vacker färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • epique 20 november 2008

    Sökte på japansk mat och såg att dit recept på naanbröd kom upp,vill bara påpeka att naanbröd är indiskt. Men ska prova att göra dessa någongång :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.