Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Naanbröd

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

indisk mat bröd

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjölken och yoghurten, värm till 42 grader. Blanda torrjästen,sockret och salt med vetemjölet och rör ner det i mjölk och yoghurtblandningen. Låt jäsa ca 20 min på varm plats. Tillsätt de uppvispade ägget samt vetemjölet och den smälta smöret i surdegen. Knåda degen jämn. Skär degen i 8 bitar och kavla ut till runda bröd, som är ca 12 cm i diameter. lägg på plåten och låt jäsa ca 10min. Grädda dem i 225 grader tills dom fått fin färg (ca 8-10 min) Pensla det varma brödet med smält smör evuntuelt med pressad vitlök. Servera genast och njut.........

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.