Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nachips med ost- och örtdip

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Kryddig och varm dip med smält ost, vilken aptitretare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Rör i osten och låt den sedan smälta på svag värme. Ta kastrullen från värmen igen och blanda i örterna. Smaksätt med peppar.
  2. Servera den varma dippen med nachips.
  3. Tips! Servera även skurna grönsaker till ostdippen, t ex rädisor, blekselleri, paprika och körsbärstomater.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • toxicteabag 24 november 2010

    Ett bra grundrecept på ost dip! Själv stekte jag ett par chili frukter, hackade upp och lade sedan ner dessa i den färdiga ost-såsen. Jag rekomenderar denna variation STARKT!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.