Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nachipstallrik

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nachipstallrik

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.Svarta oliver. Lägg ut chips på 4 tallrikar. 2-3 dl gräddfil. Bryn köttfärsen. Tillsätt kryddmix och vatten. Rör om. Sjud utan lock, 10-15 min eller tills vattnet kokat in.
  2. Fördela fyllningen på chipsen. Strö över ost. Värm varje tallrik i ugn, ca 5 min, eller tills osten smält.
  3. Garnera varje tallrik med sallad, lökringar, paprika, tomater, oliver och gräddfilsklickar.
  4. Toppa med Old el paso picante salsa dip medium eller thick 'n chunky original salsa.
  5. Tips! Värm tallrikarna i mikrovågsugn på högsta effekt (850W) i ca 1 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.